WordPress Tema Lisanslama

Merhaba değerli arkadaşlar… WordPress kullanıcıları olarak büyük oranda işimize yarayacak bir konuyla yine karşınızdayım. Öncelikle şunu belirteyim ki yaptığımız işlem asla illegal değildir. Sizlere bu konumuzda WordPress temalarınızın nasıl lisasnlanabileceğini anlatacağım. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki verdiğim kod bana ait değildir. Araştırmalarım sonucu bulmuş olup kendime göre düzenledim. Siz de kendinize göre bu kodu düzenleyip functions.php dosyanızın uygun bir kısmına yerleştirebilirsiniz. Evet bu işlemi nasıl yapacağımıza geçeciz;

[php] $siteadres = get_bloginfo(‘home’);
if( $siteadres == "http://kadirdurukan.com" or $siteadres == "http://kadirdurukan.com"  ){
"Lisanslı Tema";
}else{
die("Lütfen Lisans Alınız..Aksi Taktirde Tema Çalışmaz…");
}
[/php]

Vermiş olduğum kodu kendinize göre düzenliyorsunuz. Ancak şu büyük bir risktir ki bu kodu eklediğiniz de  functions.php dosyanızın kırılmaması (crack) için şifrelenmesi gerekmektedir. Aksi halde temanızı cracklemeleri olasıdır. Neyse…  functions.php dosyanızı  Ioncube ile şifreleyebilirsiniz ancak  Ioncube ücretlidir. Ücret ödemek istemiyorsanız Buradan dosyanızı şifreleyebilirsiniz.

Siteye girdiğiniz de your e-mail adress yazan kısma mail adresinizi girdikten sonra mailinize gelen id kodunu üst bölüme ekliyorsunuz. Karşınıza gelen ekranda krtiptolama bölümünden dosyanızı kriptolayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir